Prezes52, żebyś wiedział, że droga się pokrywa z tą pechową
Fotelik samochodowy "z funkcją spania"
Zwiń
X
-
Fotelik samochodowy "z funkcją spania"
Jako, że w tym roku wybieramy się znowu na jakiś dalszy wakacyjny wyjazd rozglądam się za jakimś nowym fotelikiem dla córki z funkcją spania. Zależy mi na jakimś, który ma możliwość rozłożenia do jak najbardziej płaskiej pozycji. Córka bez problemu przesypia dłuższe, całonocne wyjazdy więc chciałbym kupić jej coś w czym komfortowo przetrwa podróż. Obecnie używam maxi cosi ale szukam czegoś, co można jeszcze bardziej pochylić do poziomu
Co możecie polecić ze swojego doświadczenia?
Miło gdyby foteli miał iso fix ale nie jest to warunek konieczny.
-
-
Kiedyś pytałem na forum o fotelik z możliwie mocno odchylanym fotelikiem, czyli super "funkcją spania". Interesował mnie fotelik z grupy 9-18kg.
Wygrał Concord Ultimax. Kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Synek też. Bardzo fajnie się rozkłada...
Pytanie tylko, czy warto kupować fotelik na rok czasu? Bo jak córeczka ma 13kg to jeszcze 5kg i fotelik do wymiany... Wtedy chyba jakiś inny model z większym zakresem. I tutaj nie pomogę.
Tak czy inaczej - Ultimax polecam! Moim zdaniem super wykończony, mega wygodny, godny polecenia.
Komentarz
-
-
xcracer skoro tak sądzisz bo sprawdzałeś to nawet nie będę jeździć i szukać tylko wybiore ten który z wyglądu będzie nam pasował.
Trzeba będzie więcej postoi robić w czasie jazdy do cro albo nawet myślę nad noclegiem w trasie
Komentarz
-
-
Sprawdz jeszcze besafe izi comfort x3. Sam taki kupiłem bo wg mnie kladzie sie najbardziejBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
Komentarz